Vanilj 2018

Sjuttiosjätte dagen

Idag har de små elefanterna äntligen lyckats hoppa över staketet. Nu är det slut på husfriden…… eller vad säger man. Choklad och Poppy får inse att vi kommer få besök i natt av de små. Hoppas Vanilj kan lyckas locka dem att vara kvar på övervåningen så de får lite lugn och ro, mina kastrater alltså.

Vi har fått en del flugor vilket Vita (Vanja) tycker är jättekul. Hon dödar och äter upp dem utan problem, min lilla flygdödare. Killarna tycker det är kul och jaga men sedan leker de bara med dem, inget mer.

Birmor är verkligen hjälpsamma, de hjälper som sagt gärna till när de kan, med allt. Att leka med papperspåsar är ju bland det roligaste de vet. Datorn är också rolig….. men roligast är nog spegeln…..

<

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.