Holly, Utställning

Utställning i Örebro

I söndags var Holly med på Nerks utställning i Örebro. Detta var hennes sista gång som junior och än har hon en stor och lång kropp och ett litet huvud. Men hon börjar växa i sig och det är helt normalt på kattungar som börjar bli vuxna. Jag är så medveten om detta och har investerat i en liten tjej med underbart temperament och med alla markeringar på plats. Allt för att jag ska kunna ha henne på utställning framöver men först och främst måste hon fungera i vår grupp hemma.

Att jag ställer ut henne så mycket nu som liten är för att hon ska bli van. Jag gjorde likadant med Poppy och han är helt underbar och ha med på utställning. Lilla Holly är likadan. Hon gillar och träffa andra människor och tyckte det var roligt och få träffa massa barn som kom och ville klappa på henne.

Vi hade en domare från Argentina som tyckte att hon var jättefin men att hon just nu är lite oproportionerlig, vilket är helt rätt 🙂 Hon fick dock sitt EX1 och var uppe till nominering men åkte ut först bland de fyra som var uppe. Vi är dock jättenöjda! Jag tycker det är så roligt att hon tycker det är roligt med utställning.

Min fina vän Ia Resare (S*Ullstrumpans) tog några riktigt fina kort på Holly! Tack för att jag får visa upp dem!

© Ia Resare, S*Ullstrumpans
© Ia Resare, S*Ullstrumpans
© Ia Resare, S*Ullstrumpans
© Ia Resare, S*Ullstrumpans
© Ia Resare, S*Ullstrumpans

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.