Holly 2020

Sextonde dagen

Underbara lördag! Äntligen lite ledighet. Här ska kattungemysas. Jag säkert en halvtimme med halva kroppen inne i Sturdin och tittade på kattungarna. Jag pratade försiktigt med dem och de svarar lite försiktigt. Holly tycker det är okey att jag umgås med kattungarna. Iallafall en liten stund. Sedan vill hon att mjölkbaren ska vara öppen och att kattungarna ska vara med henne. Hon ropar försiktigt på dem och alla tre pallrar sig snällt in till det Rosa huset. Jag tittar Holly i ögonen och vi är överens.

Hon har inte en gång försökt flytta på kattungarna. Vilket känns riktigt bra. Det märks att hon börjar bli lite uttråkad och vill gärna vara nära kattungarna men inte direkt på dem hela tiden. Tror det är lite varmt också. Jag tänker nog att jag ska nästa vecka låta de andra katterna träffa Holly lite så att övergången inte blir jobbig. Att ha öppet och inga stängda dörrar är något jag siktar på. Vi får se vad mina andra katter tycker.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.