Holly 2020

Trettonde dagen

Idag har kattungarna fått röra lite mer på sig men de är mest sugna på att gå tillbaka till värmen och tryggheten i det Rosa huset. Blå och Gul är mer tuffa än Rosa men hon har heller inte haft sina ögon öppna lika länge. Alla tre är riktigt mysiga och de lyssnar när man försöker prata med dem. Visste ni att en kattunge är både blind och döv när de föds? När synen kommer, kommer även hörseln så man får vänja dem med ljud försiktigt. Jag viskar och pussar på deras huvuden. De tittar sött mot mig och funderar säkert på vad det är för tokigheter.

Mamma Holly tycker det är rätt skönt när jag kommer ner till dem. Då vill hon gärna bli ompysslad med gos hon med. Man får inte glömma bort mammakatt. Hon förtjänar all uppmärksamhet hon med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.