Holly 2021, Kattungar

Fyrtiosjunde dagen

Idag har vi vänt lite på dygnet. Tidig morgon var det full rulle och kattungarna jagade varandra hejdlöst och det lät nästa som de kiknade av skratt när de jagade varandra. Skönt att alla mår bra och att de leker och ha kul, men kl 3 på morgonen är tidigt… när väl de somnade vid 5-tiden så börjande Poppy. Då ville han ha uppmärksamhet och han vill ut. Det hade visserligen varit enkelt och låt honom gå ut men han skriker så… ropar och det tror jag inte mina grannar vill höra kl 5 på morgonen.

Nu på dagen har alla katter haft siesta och sovit gott. Men som sagt när de väl är vakna så är det full rulle. Om jag har tur så kommer de inte kunna hoppa över hindret till gästrummet förrän om ett par veckor. När de väl lyckas med det… då är de lösa i hela huset! Då måste de verkligen vara rumsrena!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.