Holly 2021, Kattungar

Trettiofemte dagen

Idag har det hänt något så roligt. Dean (Grön) och Frank (Blå) har ätit och bajsat förut och då har antingen mamma Holly eller jag tagit rätt på det. I går åt Sammy (Gul) också lite mat och idag satte han sig på lådan och började skrika: – Nu ska jag bajsa, hörrni, nu bajsar jag… nu kommer det!! Han skrek under hela tiden. När han hade bajsat klart så hoppade han glatt omkring bland toalådorna och var hur lycklig som helst. Likaså jag. Har väl aldrig haft sådana kattungar som mer eller mindre direkt har fattat hur man går på låda. Oftast har det tagit en vecka innan poletten trillat ner.

Men dessa tre killar så otroligt underbara och vilka labbar till tassar. Tror de kommer bli stora när de har vuxit klart. Iallafall vet jag att de kommer bli större än vad de är nu 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.