Holly 2021, Kattungar

Åttioandra dagen

Dagen har så fort. Även om de mest har sovit under dagen så finns det stunder då de håller på och busar. Mamma Holly har börjat löpa så är inte så intresserad av dem just nu. Mazzy fungerar bra som lektant. Hon håller på och uppfostrar de stora samtidigt som Holly uppvaktar sin konsult Poppy. Choklad och Vanilj sitter bredvid mig i soffan och håller mig sällskap.

Idag har jag börjat packa ihop kattungarnas goodiebag som de ska få med sig när de flyttar. Jag har fått kattungepaket både från Royal och från Agria vilket känns bra. Jag brukar komplettera med lite blötmat och kattsand också så det ska vara så lite förändringar som möjligt. För en liten kattunge kan det vara nog stort med att separeras från sitt nuvarande boende.

När jag lämnar en kattunge så har de fullvaccinering (2 st), besiktas, id-märkta samt de har klippta klor och fått bada innan flytt. De har en egen försäkring som nya ägaren kan få överta och de har tre års dolda felförsäkring. Precis så som det ska va.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.