Holly 2021, Kattungar

Åttiofjärde dagen

Vi älskar sol! Både små och stora katter älskar när det är fint väder så gör även jag. Det är så skönt att de kan få vara ute och ligga och solbada. De små har lärt sig att om man hoppar stegvis upp så kan de komma enda högst upp och sitta på hyllplanen längst upp som de stora katterna. Finns det något roligare än att titta ut och titta på fåglarna?

De små är har barnvakten Mazzy när mamma Holly vill ha egen tid. Mazzy är lite hårdare i sin uppfostran, hon tjatar på dem mer och vill inte att de ska vara för högt upp utan gärna mer hålla sig till golvnivå. Hon tvättar dem hela tiden så de ska lukta som henne. Hon vill inte att Vanilj ska vara nära dem utan säger till om hon kommer för nära. Vanilj som sagt bryr sig inte. Kattungarna gillar dock Vanilj och vill gärna hänga med henne.

Ja, så är nu intrigerna på Lyckogången!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.