Holly 2021, Kattungar

Åttionde dagen

Idag har kattungarna röjt och det är svårt och fota dem när de är i fullfart. Men jag har försökt iallafall. Lilla Grön (Dean Martin) har börjat ty sig till Vanilj. Hon accepterar honom men inte hans jobbiga bröder som försöker leka med hennes svans. Då fräser hon till åt dem. Men Grön är ok. Han ligger mer än gärna på henne och myser. Hon tvättar honom och markerar att han får vara där.

Jag antar det är för att han inte är något hot på något sätt. Både Blå och Gul är lite mer dominanta så det är nog därför hon läxar upp dem. Mazzy och Holly agerar som lekledare och springer och jagar de små. De har väldigt kul tillsammans.

Choklad och Poppy håller sig mer för sig själva. De tycker att de små är lite läskiga ändå. Ibland kan de leka lite men det är inte mycket alls.

Väger de små varje dag. Har nu uppdaterat tabellen på hemsidan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.