Holly 2021, Kattungar

Sjuttioandra dagen

Mina katter styr mitt liv. Inte riktigt men de styr när jag ska gå upp när jag ska ge dem mat och när de vill ha mattetid. Mina små gör likadant. Nu har jag sovit på soffan för andra natten i rad för att hålla lite koll på dem utan att behöva stänga in dem i gästrummet. Dagens uppgift blir att kattungesäkra sovrummet så kan jag ha öppet där med.

De tre är mycket tillsammans och sover gärna ihop när det blir napdags.

Så här kan en vanlig dag se ut:

Kl 5.00 katterna vill ha första frukosten
Kl 6.30 kattungarna leker som bara den och har hur kul som helst
Kl 8.00 väger jag kattungarna
Kl 9.00 kattungarna får andra frukosten
Kl 13.00 katterna får lunch
Kl 16.00 katterna får första middagen
Kl 17.00 skottar katternas lådor
Kl 21.00 katterna får andra middagen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.