Holly 2021, Kattungar

Sjuttiofjärde dagen

Idag har det varit helt omöjligt och försöka fota kattungarna. De vill inte vara still. Om de är still så sover de. Men vakna så är det väldigt mycket fart och jaga som gäller. Killarna är så roliga. De vill vara där jag är. Om jag går ner i badrummet så kommer de springandes efter. Sedan leker de en stund där nere i duschen och sedan jagar de efter mig upp till köket. Mamma Holly försöker prata dem till rätta men hon går bet. Det är som att de små har kommit i trotsåldern.

Frank (Blå) är den av bröderna som är mest lekfull. Han är även den som först kommer upp i soffan och kräver mys. Dean (Grön) är den som mer än gärna sover lite extra och älskar och äta med mig från min tallrik. Sammy (Gul) är lite mitt emellan sina bröder. Han gillar och leka men kan även sitta och leka för sig själv!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.