Holly 2021, Kattungar

Åttioåttonde dagen

Idag har det nästan varit omöjligt och fota de små. De har lekt en hel del och sedan mysigt ute i solen på altanen. Samtidigt som det känns lite sorgligt att killarna ska flytta känner jag en otroligt glädje över att de ska få träffa sina nya familjer.

Att lämna ifrån sig en kattunge är ett delmål i min resa som uppfödare. Jag får förmånen och ha dem de första 12 veckorna men sedan är det familjerna som får ta hand om katten och göra den till sin. Detta är ju min första kull som haft väldigt rofyllt de första månaderna då de har haft mer eller mindre ljudfritt. Nu när de är ute är alla dofter och ljud så intressanta. Därför älskar jag när solen skiner och vi alla kan vara utomhus.

På söndag är det sista fotograferingen innan killarna flyttar hemifrån.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.