Holly 2021, Kattungar

Åttiosjätte dagen

Idag har vi haft besök av två uppfödarkollegor och kattungarna har fått visa upp sig. De var trötta då de lekte en hel del innan på förmiddagen och det är inte svårt och charma människor om men snällt sover och ser söt ut? 😉

Det är lite lyxigt att jag har två in-nätade altaner och att kattungarna kan springa emellan dem och leka jaga. Perfekt nu när det är fint väder och de kan vara ute så mycket som möjligt. Kanske därför de är så trötta på kvällen? Nu är det bara en vecka kvar innan de börjar flytta hemifrån. På fredag kommer Veterinär Marina och ger dem sista vaccinsprutan, id-märker dem och besiktar dem. Då ska även alla mina stora vaccineras. Det blir kul! 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.