Holly 2021, Kattungar

Nittionde dagen

Vilket underbart sommarväder! Katterna har varit ute hela dagen både på framsidan och på baksidan. De ligger mer än gärna i solen och gottar sig. Det gör även mina stora katter så det är inte bara de små. Idag var veterinär Marina här och gav de små sin sista vaccinationssputa så nu är det fullvaccinerade, id-märkta och bestiktade så allt är klart inför flytt nästa vecka.

Jag passade på och fick de stora katterna vaccinerade också. Det är så lyxigt att en veterinär kommer hem till en och slippa hålla på och fara iväg med alla. Nu väntar vi på och se om de små får något men av sista sprutan. Mina tidigare kullar har blivit lite dåliga på och äta och blivit lite lösa i magen. Vill ju inte att detta ska drabba de nya ägarna så klart därför har jag tagit 5 dagar efter vaccinering just för att testa och se om allt går bra. Än har jag inte märkt något.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.