Holly 2022, Kattungar

Tjugotredje dagen

Inatt har det inte varit lätt. Holly är orolig då de små rör på sig när de är vakna och hon vill flytta på dem. Vi har kämpat på jag och Holly, vi har verkligen inte alls varit överens. Holly vill att de ska ligga i botten av klöstunnan i sovrummet och jag vill att de ska vara i kattungeboet/sturdin.

Holly vann… till slut orkade jag inte kämpa mer. Hon blir så stressad och jag märker att de påverkar maten till kattungarna och det är det ju inte värt. Så nu är hon nöjd. Om kattungarna är nöjda det vet vi inte än. 🙂

Bilder på lilla Rosa

Bilder på Grön

Lilla Lila ville inte vara med på bild så han får vi fota en annan dag helt enkelt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.