Holly 2022, Kattungar

Trettioåttonde dagen

Idag har det varit en lugn dag för kattungarna. De verkar trivas bra här hos pappa. De springer omkring och busar så fort de är vakna eller så äter de. De har äter hur mycket som helst vilket är bra så klart. Men som alla kattungar så sover de mest. Oftast gör de det tillsammans. Vår väska är perfekt och ligga och vila i. Mamma Holly sover i puffen utanför väskan och har koll. Hon tycker om att kunna komma och gå lite som hon vill. De små är fortfarande för små för att de andra katterna ska tycka de är kul och intressanta.

Det är mest Mazzy och Poppy som undrar vad det är för något i mattes sovrum. Annars får de vara
ifred och Holly har inte visat en enda gång intresse av att flytta dem, vilket känns riktigt skönt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.