Holly 2022, Kattungar

Sextiotredje dagen

Idag har jag försökt fotografera de små, då de fyller 9 veckor, men Cookie ( Marilyn) var helt omöjlig….. hon ville bara leka…. men så är det när man ska fotografera kattungar… men annars så växer de och allt flyter på precis så som det ska. Denna vecka kommer kattungarna få lite besök och på fredag kommer vår veterinär Marina hit och de ska få sin första vaccinationsspruta.

Bor ni i södra Stockholm kan jag rekommendera vår veterinär, hon är duktig och är själv hunduppfödare vilket gör att hon är kunnig och intresserad. Jag har haft henne i flera år och är så nöjd.

Nedräkningen har börjat och vecka 13 kommer killarna flytta hemifrån. Om ni har missat så kommer tjejen, Cookie ( Marilyn) stanna kvar hemma hos oss. Hon kommer blir min nya avelshona och utställningskamrat.

 

Lila – kille som är lilatabby – SE*Pinkalicious Clint Eastwood

 

Rosa – tjej som är lilatabby – SE*Pinkalicious Marilyn Monroe

 

Grön – kille som är blåtabby – SE*Pinkalicious Dustin Hoffman

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.