Holly 2022, Kattungar

Sjuttiosjätte dagen

Idag har de små fått besök och de tycker det är så roligt och få visa upp sig. Det känns väldigt skönt som uppfödare att visa de små att andra människor är inte farliga utan att allt är i sin ordning. Jag har ju som mål att leverera sociala och mysiga kattungar, vilket jag måste säga har fungerat så bra så.

Jag tror också att placera rätt katt i rätt familj hjälper till. Därför är det viktigt för mig att känna att kattungarna verkligen får rätt förutsättningar och rätt människor runt omkring sig. Där är jag väldigt bortskämd då jag har världens bästa kattungeköpare.

Eftersom vi ska bygga om altanen på framsidan så får de små hänga med de stora på altanen på baksidan, vilket uppskattas mer av de små än av de stora. Ett nytt roligt ställe/lekplats är sovrummet. Tror de små är experter på att puffa till kuddarna 😀

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.