Holly 2022, Kattungar

Sjuttiotredje dagen

Idag har jag och de små rensat på altanen och börjat rensa inomhus. De små är så söta, de vill verkligen vara med precis överallt, så nog är de birmor alltid.

Det verkar som om de är mest pigga på morgonen och på kvällen. Mitt på dagen sover de som sagt som mest. Det som varit väldigt skönt med den här kullen är att de älskar och äta. De äter torrfoder och blötmat utan problem. De är pigga och alerta och framför allt så har de alla underbart temperament, men busiga är de, precis så som kattungar ska vara.

Kattungarna har valt Mazzy som roligaste av de stora, hon kan leka precis som dem. Ja det gör visserligen deras mamma Holly också. Hon verkar tro att hon också är kattunge ibland. Choklad, Vanilj och Poppy skakar på huvudet och undrar vad som hänt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.