Holly 2022, Kattungar

Åttionionde dagen

När folk frågar mig hur det är och ha kattungar så svarar jag att det är jättekul och skotta kattlådor flera gånger varje dag. Ge dem mat flera gånger varje dag och leka med dem varje dag. Men det är också skönt när de börjar bli så stora att det är dags för dem och flytta. Allt sker ju i olika faser och varje fas i sig är underbar.

Idag har mina sovit en hel del då det har varit skönt väder och att mysa i solen har varit prioritet ett.  Jag har fått möblera om i köket och har nu matbordet mitt i rummet för att de inte ska hoppa upp i det stora klätterträdet då de är för små än.

Mazzy tar hand om de små en hel del och de går till henne för att få bli lite tvättade och det fungerar bra. En katt kan verkligen somna var som helst och en kattunge kan somna precis mitt i leken….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.