Holly 2022 september

Artonde dagen

Jaha nu är det dags igen. Holly har flyttat på de små. Nu dög inte kattungeboet längre. Nu är det botten på klättertunnan som gäller. Precis som förra gången. Men matte är på och har ramat in en liten hage så de små inte kan ta sig ut. Enligt Holly funkar det bra. Självklart har jag en kamera på så att jag ser vad som händer.

De små rör inte på sig utan är nöjda med att vara i botten av klättertunnan. De börjar bli så sjukt söta allesammans. De är så lugna och fina alla tre. Jag älskar och få prata med dem. De är sååå intresserade när jag hälsar på. De tittar stort på mig som om jag vore något konstigt. Ser så fram mot söndag när de fyller 3 veckor och jag ska fotografera dem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.