Holly 2022 september

Nionde dagen

Idag har de små fått hänga med sin mamma hela dagen, alldeles ifred. När jag kom hem från jobbet så upptäcker jag att Gul och Ljusblå har små glipor till ögon. Nu tar det bara ett par dagar till innan de kommer börja se och höra.

Visste ni det, att kattungarna är döva och blinda samtidigt när de föds? Att när de börjar se så kommer även hörseln? Jo så är det så jag ser alltid till att låta mamma-katt få vara i ett mörkt rum som är tyst under ett par dagar så kattungarna hinner vänja sig i lugn och ro. Annars är risken att mamma-katt flyttar på bebisarna tills hon hittar ett ställe som är mörkt och tyst… som typ en garderob.

Jag tänker att det är bättre och förbekomma än förbekommas….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.