Holly 2022 september

Femtionde dagen

Ännu en vecka har gått och tjejerna fyller nu 7 veckor. Jag är så tacksam för att allt har gått så bra. De små älskar och springa i vardagsrummet och är duktiga på att äta och gå på lådan. Mina blå tjejer är busigast, medans Greta vill hellre mysa än busa.

Tänk att de kan bli så olika? Oavsett är de snälla och nyfikna när det kommer människor som vill hälsa på. Är så glad över att Holly och de andra katterna också tycker det är ok. Nu är alla dessa små tingade. Så vi söker inga fler familjer till dessa små.

Här kommer veckobilderna!

Röd – Blåmaskad tjej – Elizabeth Taylor

 

Gul – Blåmaskad tjej – Shirley Temple

Ljusblå – Lilamaskad tjej – Greta Garbo

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.