Holly 2022 september

Tjugofemte dagen

Idag har kattungarna varit med mamma Holly i sovrummet helt själva då jag har varit på jobbet. De har med andra ord haft lugn och ro. När jag kom hem öppnade jag dörren en stund så Holly kunde röra lite på sig och jag kunde få hälsa på de små.

Storasyster Cookie tycker det är lite spännande och är gärna med men hon är också lite hårdhänt med de små så hon får bara vara med när jag är där. Annars får hon gå ut. Hon är lite avundsjuk när jag gullar med de små. Hon verkar tycka att hon ska ha mest uppmärksamhet. (Hon är bortskämd, ja jag vet!).

Imorgon ska jag bygga en större hage så de kan röra mer på sig. Då får vi se om Holly tycker det är ok 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.