Holly 2022 september

Tjugotredje dagen

Mamma Holly tar hand om sina små som börjar smått röra på sig lite mer. När jag är på jobbet är de instängda i sovrummet men när jag kommer hem så får Holly komma ut lite och lufta sig. Hon är så duktig på att gå ner till de små efter en liten stund och med tanke på att de alla tre går upp en hel del så fungerar ju allt så bra.

Cookie väntar med spänning på att de små ska bli mer lekvänliga. Än är de lite för små för henne men hon vill gärna vara med och är nyfiken. Alla tre är så söta när man väl hälsar på dem. Tur att jag har kamera så jag kan titta på dem då och då.

Imorgon ska jag jobba hemma och då tänker jag minsann ha lunchdate med dessa små!

Sedan kom storasyster Cookie och började tvätta på de små. Läskigt tyckte de och rymde in klättertunnan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.