Holly 2022 september

Femtioandra dagen

Hoppilihopp, studsistudsi, …duns..jag vaknar av små tassar som hoppar fram på vardagsrumsgolvet och hör hur de små har hur kul som helst! Det är mycket med fart i de små som har hur kul som helst. Cookie är med de små hela tiden och passar dem så mamma Holly kan vila lite grann.

Storebror Leo börjar mer och mer bli bekväm med de små men framför allt älskar han lillasyster Cookie. Han är där hon är hela tiden. Så kul och se hur en katt som är född här fungerar så bra i vårt gäng. Det är verkligen en fröjd och få passa honom. Han är så fin och framför allt en snäll och trygg katt som alla vill hänga med.

De små äter på och växer. De är inte den största kullen, men det går framåt och de har små runda magar så jag har inte panik, men jag väger dem varje dag så jag har koll så ingen går ner i vikt. Än är de små och allt kan hända. Men de har inte visat att de har några som helst problem om man säger så.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.