Holly 2022 september

Åttioåttonde dagen

Idag har de små underhållit sig själva och sin omgivning när jag har varit på jobbet. De små älskar och hänga med varandra. Leka, jaga och mysa är vad de gillar som mest. Mamma Holly har börjat höglöpa och springer omkring och skriker. Poppy (som den kastrerade konsult han är) hjälper till och sitter guppar på ryggen på Holly så hon tystnar. Alla små tittar förskräckt på och undrar vad som händer.

Holly kommer kastreras efter julhelgerna så det kommer inte bli några mer små bebisar från henne. Hon har fått fyra fina kullar och det räcker. För mig är mina avelsdjur inga fabriker utan familjemedlemmar. Nästa gång kommer det bli Cookies tur, men det är tag kvar om man säger så. Först ska vi njuta av att hon är kattunge och göra alla hälsotester.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.