Vanilj 2013

Mini-Vaniljerna Dag 5 – 2013

Skärmavbild 2013-11-25 kl. 08.56.55Vägde kattungarna i morse, hurra så skönt det känns att se att de mår bra och att de ökar i vikt. Vanilj har matat dem duktigt både under natten men även under morgonen. Nu när klockan är 9.30 så leker hon med Choklad och det är efterlängtat. Har nog aldrig sett Choklad så glad.

Tog ett ursött kort på Vanilj och en av kattungarna igår kväll. Kattungarna verkar verkligen trivas och Vanilj börjar bli en sådan duktig mamma. Hon pysslar om dem och ger dem massa värme.
bild (10)

Vanilj har varit hos kattungarna nästan hela dagen. När de har sovit har hon passat på och gå lite på upptäcksfärd med Choklad. Idag är även första gången jag lämnar katterna ensamma. Jag var tvungen och åka och handla lite och satte därför upp min gamla iPhone 3GS som babymonitor.

2013-11-25 14.08.13-2Men det gick så bra så. Vanilj låg och sov med kattungarna hela tiden…Jag känner mer och mer att jag kan släppa ansvaret till Vanilj. Hon bevisar att hon är en utmärkt kattmamma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.