Vanilj 2013

Mini-Vaniljerna Dag 6 – 2013

I natt har kattungarna sovit uppe i vardagsrummet med sin mamma alldeles själva. Vanilj följde med mig när jag gick och lade mig och såg till att jag somnade. Sedan gick hon upp till sina ungar och lade sig där.

Jag har ju monterat en babymonitor så jag hade koll på att allt var lugnt och det var nu första natten jag har sovit rätt gott. Även om jag ännu inte har sovit en hel natt utan att vakna ett par gånger, men som sagt det börjar bli bättre nu.

bild (1)

Hur söt är inte denna lilla nos?? Kan sitta och titta på dem i timmar….
bild (12)Choklad sitter och vaktar när Vanilj är på toaletten. Hon vågar inte gå in i boet, men sitter snällt och lydigt utanför.
bild (13)

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.