Vanilj 2013

Mini-Vaniljerna Dag 12 – 2013

Även om Maräng föddes först så är hon idag minst. Hon har två starka syskon som tar för sig och hon hamnar lite efter. Hon är så fin och jag har hjälpt henne att få äta ifred, genom att distraherat de andra små ett par minuter här och där.

Det har gjort att hon är bara lite mindre än de andra och att hon växer på hon med. Maräng har börjat öppna sina ögon precis som Muffins, dock är de inte färdiga så det ser ut som de har pytteögon. Så söta så.

bild (20)Än så länge så ligger kattungarna endast och sover och äter. Men det kommer inte dröja förrän de kommer igång och börjar leka och springa omkring. Om ett par veckor så.

 

1 reaktion på ”Mini-Vaniljerna Dag 12 – 2013

  1. […] Idag har det varit mer rörelse i kattungeboet. De kattungar som har börjat öppna ögonen är lite nyfikna på omvärlden. Eller rättare sagt på världen utanför kattungeboet. Om man jämför med Soto ( som började bli väldigt social vid 12 dagar), men är i samma fas som min första kull på samma dag. […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.