Vanilj 2013

Mini-Vaniljerna Dag 13 – 2013

Mina små godsaker växer och växer. Minst 10 gram per dag, det är inte illa alls. Än så länge sover de massor. Ser fram mot när de kommer vara mer vakna och mer aktiva än vad de är idag. Det som är roligast är att se hur deras personligheter växer fram och tar form.

Grön – Maräng, tjejen som föddes först är en ljuv och söt tjej. Idag är hon dock minst av de tre. Hon är en riktig princessa och har verkligen ett sött utseende och uttryck. Av bilder på andra kattungar i samma ålder ser det ut som hon blir lilamaskad, SBI c. Blir samma färg som sin mormor, Mira.

Vit – Muffins, coola killen som är redan nu en hjärtekrossare. Han kommer bli lik sin pappa Strokkur, både till utseendet och till sättet. Han är den av de tre som är störst. Jag hoppas så klart att han kommer hålla för utställning, han är ju så fin. Det ser ut som sagt att han blir blåmaskad SBI a.

Svart – Mazarin, pip-Lisa som jag även kallar henne. Redan från det hon föddes har hon pratat hejdlöst. Hon var som sagt minst men är så lik sin mamma Vanilj i sättet. Hon är envis och vill göra saker på sitt sätt. Hon tröttnar på sin tutte efter ett par timmar och vill sedan byta. Hennes syskon får snällt gå med på att byta då hon tvingar dem till att göra rokad. Hon är väldigt lik Muffins i färgerna och jag har inte sett något som kan indikera på tabby så hon blir ( förhoppningsvis) även hon blåmaskad, SBI a.

Bra är att alla verkar må riktigt bra. Alla har nu fått upp sina ögon. Den som har tagit längst tid på sig är Muffins. Han verkar inte riktigt vilja se vår värld än. Han är dock väldigt mysig och när man håller honom i famnen somnar han gärna ett par minuter och gosar. Han verkar inte bli så stressad av att lämna sin mamma och boet utan tar saker mer med ro än sina systrar.

bild 1 bild 2Bilder på mig och lilla Mazarin.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.