Poppy LOVE

Tack för ditt svar, Soto

Hej Soto!

Oj så glad jag blev för ditt snabba svar. Matte läste upp det för mig och jag blev verkligen jätteglad. Än är jag så liten så jag kan inte läsa men jag tittar gärna på bilderna av dig. Oj så söt du är! Jag gillar verkligen dina stora fina blå ögon.

Matte berättar mycket om dig. Hon säger att du var riktigt busig när du bodde här. Har du några tips på saker som jag kan utforska? Hon tjatar på mig hela tiden om att jag måste äta och bli stor. Så roligt är det inte och äta. Eller tycker du det? Vad gillar du för mat? Själv är jag kräsen, tycker att torrfoder är helt ok. Likaså funkar det att äta ugnsstekt kyckling. Tycker hon kan köpa hem lite mer grillad kyckling. Det är mumma det. Men sedan slänger hon upp något konstigt i skålar som de andra  äter. Det ser inte alls gott ut. Tror det är blötmat. Äter du det?

Choklad är ju den stora mörka katten. Hon gillar nog egentligen inte mig. Hon luktar på mig men vill inte leka med mig. Tror hon tycker jag är jobbig på ett eller annat sätt. Gillade hon dig? Fick du leka med henne?

Din mamma Vanilj är så cool! Hon kan springa sååååå fort! Hon hoppar jättehögt och är riktigt kul och leka med. En riktig puma! Det märks att det är hon som bestämmer här så det är bäst jag håller mig vän med henne.

Mazzy är så snygg! Jag gillar henne jättemycket! Hon leker och tvättar mig massor. Hon vill verkligen att jag skall trivas här. Hon berättar också mycket om dig, hur söt du är och att du var världens bästa lillasyster. Hon saknar dig säger hon. Hon hoppas du kommer och hälsar på oss framöver.

Matte har berättat att vi kommer träffas i maj på utställningen i Västerås. Vet du vad det är för något? Jag hörde av Mazzy att vi måste bada innan dess. Usch det gillar jag inte något vidare. Jag är väl fin ändå?

Nu säger matte att vi måste gå och lägga oss. Men du kan väl skriva tillbaka? Vi kan väl vara vänner?

IMG_3417 IMG_3547 IMG_3813 IMG_3848
IMG_3817

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.