Poppy LOVE

Hej igen Soto!

Matte fick läsa ditt brev flera gånger för mig. Jag blev så glad! Jag sprang runt och berättade för de andra om att jag hade fått svar från dig. De hälsade så mycket till dig och undrade ifall du kommer snart och hälsar på.

Eftersom jag är så liten så blev jag alldeles trött efter att ha sprungit upp och ner ett par gånger i trappan. Choklad säger att du är mycket sötare än mig. Hon sa att hon gillade dig men du var väldigt busig. Hon berättade att du började se redan efter fem dagar och att du var en riktig liten klätterapa. Åååå vad jag vill träffa dig. Du verkar vara jättekul och leka med!

Du verkar ha roligt med dina farbröder? Leker de med dig hela tiden? Vem leker du mest med? Vad är din favoritleksak?

Jag är så glad att jag har fått en vän! Min matte säger att vänner är bra och ha. Iallafall riktiga vänner. Nu blev jag så trött igen. Matte skriver så låååångsamt. Hon säger att hon har massa annat och göra också. Jag tänker gå ner och lägga mig i stora sköna sängen.

Vi hörs väl snart igen? Längtar efter dina brev Soto!

IMG_4509 IMG_4512 IMG_4513 IMG_4515 IMG_4522 IMG_4525 IMG_4529 IMG_4551 IMG_4566 IMG_4568

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.