Poppy LOVE

Åååh Soto!

Hej Soto!
Matte läste upp ditt brev och du verkar ju ha det skönt hos din mattes mamma. Visst är rätt coolt och vara ute i sådant där band? Vi har ju även en baksida som vi får vara på ibland och då behöver vi inte ha band.

IMG_6149

Matte har tagit ut mig ett par gånger i band också och jag tycker det är rätt kul. Vi har en hund som bor bredvid oss och hon vill gärna leka med mig. Men hon är så stor. Hon är större än Choklad, jag lovar! Hon skall nosa mig i rumpan hela tiden. Jag tycker det är lite obehagligt. Det är ju min rumpa!

IMG_6233

I söndags var matte, jag och Mazzy och hälsade på Mazzys storebror Valle. Matte säger att jag kommer nog bli lika stor som honom. Han var ju jääääätttte stor!! Han fräste lite åt mig men inte alls mycket. Hade vi stannat längre hade jag nog kunnat leka lite med honom. Han gömde sig för mig nästan hela tiden. Men tur nog var ju Mazzy med och det fanns massa leksaker där som jag kunde underhålla mig med.

IMG_6215

 

Jag satt en stund i Valles mattes knä. Det var inte alls dumt. Hon tyckte nog jag var lite söt ändå.

IMG_6156
Jag tyckte det var kul och skypa med dig! Du är ju så söt! Kan bara titta på dig ju. Suck. Så fin! Matte retar mig att jag kanske är lite små kär idag. Inte för att jag vet vad det betyder, men det kanske är kul. Matte skrattade när hon sa det så lite kul måste det ju va.

Matte säger att nu är det inte långt kvar innan vi skall ses. Oj vad jag längtar. Du kommer väl inte fräsa åt mig va? Matte tittade på mina tänder och säger att jag slipper nog borsta dem utan skall få testa tandgel, vad det nu är.

IMG_6091

Att man måste vara så fin på tävlingen. Tittar verkligen domarna på det? Nä nu skall jag se om jag kan få lite godis av matte. Såg att hon hade en påse med sig hem igår.

Hör av dig snart, kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.