Poppy LOVE

Äntligen Soto!

Jag blev så glad så glad när matte läste upp ditt brev! Jag har saknat och prata med dig. Var så roligt och skypa med dig! Det måste vi göra oftare! Här har det hänt mycket! Vi åkte hem till mattes pappa över påsk så då fick jag åka bil igen. Jag fick dela bur med Mazzy! Hon är så snäll och tvättar mig ofta ofta. Verkar som hon gillar mig iallafall.

Mattes pappa var snäll och jag låg han knä och sov lite. Han berättade att du hade också varit där när du var liten. Men det kommer du kanske inte ihåg. Hos mattes pappa kom det folk som skulle titta på mig. Alla ville bära på mig. Matte säger att det gör de för att de tycker jag är söt.

Matte pussar jättemycket på mig. Ibland hotar hon med att pussa ihjäl mig, men hon menar väl inte allvar va?

I går var jag ute för första gången. Det var jättekul. Vi har tydligen en uteplats som vi får vara på. Vanilj har sagt att vi kommer få vara där ute när det är varmt. Matte pratade om att hon skall bygga om den så vi kan vara mer därute.

Men du vad är en skönhetsblogg? Matte säger att du passar in över allt, att du är en skönhet hela du. Att din matte kan minsann ha massa bilder på dig jämt. Det tycker jag också för jag tycker du är så söt.

Tyckte du om och bada? Hmmm får väl ge det en chans till. Matte vill nog bada mig snart igen. Kan fråga henne om vi kan göra det i helgen. Hade du både schampoo och balsam? Matte tog bara schampoo på mig sist. Jag tyckte allt det var lite läskigt. Mazzy har sagt att det är jätteskönt och bada. Hon är allt tokig vår Mazzy.

Nu är det inte långt kvar tills vi ses. Snart är det maj. Längtar så efter att få träffa dig. Vi kan väl skypa snart?

XOXO (Matte säger att det betyder kram och puss)

IMG_5029 IMG_5143 IMG_5203 IMG_5235 IMG_5269 IMG_5268 IMG_5355 IMG_5356 IMG_5349 IMG_5308 IMG_5287

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.