Poppy LOVE

Åh stackars dig, Soto!

Hej Soto!
Min matte har haft så mycket och göra så hon har inte hunnit läsa för mig. Eller rättare sagt jag har varit busig och har inte suttit still med henne på ett bra tag, men nu har jag läst och bett henne svara dig omgående.

Matte sa att du skall inte vara ledsen. Din mamma och pappa kommer tillbaka men de kommer ha med sig en bebis. Det är tydligen en liten människa. Jätteliten och enligt matte väldigt söt. Det är en kille och han skall du vara snäll mot. Han behöver dig. Du får säkert ligga och tvätta honom om du vill och vakta honom.

Tack för gratulationerna när det gäller rosetterna. På söndag skall vi åka på sådan där utställning igen, fast då skall Mazzy med. Klart du skall ha rosetter. Vem vill inte ha rosetter?? Hoppas matte fixar någon annan färg en rosa. Det är väldigt mycket rosa nu och väldigt mycket pussar.

Matte vill gosa med mig hela tiden. Hon tycker att jag är kramgo säger hon. Hon verkar iallafall gilla mig. Mazzy är min idol! Hon kan så mycket. Jag leker mest med henne. Hon är så rolig! Hon hälsar så mycket och undrar hur du har det med dina farbröder Uchi och Deshi?

Nä nu skall jag vila lite. Har busat hela morgonen. Ha det gott och skriv så fort du kan!

XOXO

 

#popcorn #poppylove har du haft en rolig helg? Poppy did you have a good weekend? #pinkalicious #birma #birman #catsofinstagram #chokladochvanilj #kitten #neko #welovecats #we_love_cats#minivaniljer #mazarin varför stängde du in mig i duschen? Mazzy why did you set me in the shower? #popcorn #poppylove #pinkalicious #birma #birman #catsofinstagram #chokladochvanilj #kitten #neko #welovecats #we_love_catsPoppyPoppyPoppyPoppyPoppyGod morgon!! Good morning!! #popcorn #poppylove #pinkalicious #minivaniljer #mazarin #birma #birman #catsofinstagram #chokladochvanilj #kitten #neko #welovecats #we_love_cats

 

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.