Mazarin, Nyheter, Popcorn, Utställning

Lyckad söndag i Örebro

Idag tävlade både Mazzy och Poppy på kattutställningen i Örebro. Ingen av dem hade någon konkurrent men det är ändå nervöst för om domarna inte tycker om din katt så kan de välja att de inte får bra betyg ändå.

Poppy var där för att få en EX1 till, det gör att han nu är kvalificerad till World Winner i Malmö 2015. Mazzy för att ta titeln Champion, det vill säga sitt sista certifikat. Allt gick faktiskt bra men de gick upp nästan precis samtidigt, så det blev lite stressigt.

Poppy
MazzyNu tänker vi njuta lite och ha en liten mikropaus i utställning.
Kattutställning Örebro
Kattutställning Örebro
Kattutställning Örebro

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.