Poppy LOVE

Grattis i efterskott, Soto!

Hej Soto!
Tack för ditt fina brev! Jag missade din 9-månaders dag! Jag var så trött och sov nästan hela dagen och när jag väl vaknade och matte läste ditt brev var det så sent. Men stort grattis! Tänk att du är redan 9 månader. Snart är jag också där. Matte säger att när man blir 10 månader blir man stor, då får man tävla mot stora katter på utställning. Spännande värre med andra ord.

Nästa gång det är kattutställning så skall vi träffas sa matte. Hon ser så fram mot det då hon säger att du är så söt. Jag gillar inte att bli kallad söt, jag vill vara tuff och cool. Men hon envisas med att pussa mig på nosen och säga att jag är den sötaste lilla kille hon känner.

Just nu är vi på semester – det vill säga hemma hos mattes pappa. Vi har fått vara ute i trädgården och jag börjar förstå vitsen med sele. Då får man gå nästan hur långt som helst. Men man blir så trött över att gå överallt. En annan sak som finns utomhus är alla flugor och bin. De måste man ju bara jaga. Jag har inte lyckats fånga någon en. Ännu mindre ätit någon än, men Mazzy och Choklad är duktiga jägare och försöker visa mig hur det skall gå till. Choklad gillar och äta något som kallas långben, vad det är för något.

Själv tycker jag mest det är roligt och springa runt, runt. Mattes pappa sa något om att jag var tjock men matte sa att det är Mazzy som är smal. Oavsett så tycker jag nog att det är bra att jag rör på mig. Så jag springer och jagar allt och alla bara jag orkar. Sedan ligger jag någonstans och bara vilar. Vi har ju ändå semester. Då skall man vila har jag hört.

Va duktig du är som tar hand om bebisen. Det måste din matte tycka om? Nu serveras det mat, mums… ugnsstekt kyckling! Skriv snart igen!

Xoxo Poppy

IMG_4694 IMG_4707 IMG_4800 IMG_4822 IMG_4940 IMG_4969 IMG_4973 IMG_4977
IMG_4990 IMG_4987

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.