Poppy LOVE

Längesedan Soto!

Hej Soto!
Matte läste ditt brev och jag vill så gärna träffa dig igen! Matte säger jag börjar bli en stor kille. Hon bär på mig och pussar mig nästan hela tiden. Riktigt pusskalas. Men det är ok, egentligen tycker jag det är rätt mysig, men säg inte det till henne. Medan jag kommer ihåg grattis på 8-månaders dagen. Nu är det snart min tur, fyller den 9 augusti 😀 Då blir jag 8 månader.

Jag leker mycket med Mazzy, din syrra. Hon är så cool. Hon kanske inte alltid vill vara med mig så då får jag vara med Choklad, Vanilj eller med matte.

IMG_2493 IMG_2494 IMG_2875

Matte har fixat ny altan till oss så nu kan vi vara ute mer än tidigare. Vi är ute rätt mycket nu vilket jag tycker är skönt. I söndagskväll när det regnade satt jag i mattes knä. Det var rätt mysigt.
IMG_2854 IMG_2937 IMG_2944
I söndags var jag med på en sådan där kattutställning igen. Först en massa badande och fönande. Men det var rätt kul! Jag fick med mig två rosetter och matte var så glad. Vet du, alla domare tog i mig. De lyfte mig upp och ner och vänder mig fram och tillbaka. En del pussade på mig. Matte säger att nästa utställning så skall vi träffas. Jag skall växa massor till dess. Lovar.

Hur går det hemma hos dig med bebisen? Matte berättade att hon hade varit och hälsat på er och hade massa kort och visa. Jag blev så klart arg på henne. Varför fick inte jag följa med? Taskigt! Matte sa att det var bäst att hon åkte själv. EGO! Den dagen var jag allt lite sur på henne. Jag hade ju vetat träffa dig ju.

Berätta är det spännande med en bebis? Matte säger att vi aldrig kommer få en bebis hit. Synd, kanske hade varit rolig och leka med eller?

Skriv snart!

XOXO Poppy

IMG_2688 IMG_2695 IMG_2699 IMG_2711 IMG_2714 IMG_2724 IMG_2725 IMG_2726 IMG_2729 IMG_2734 IMG_3073 IMG_3078 IMG_3085

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.