Vanilj 2016

Nionde dagen

Idag när jag vägde kattungarna upptäckte jag att lilla Röd hade öppnat ena ögat! Att tiden har gått så fort! Kattungarna äter och sover. Men när de är vakna kan de bråka lite också. Så nog växer de alltid. Förut låg de alltid tillsammans antingen alla fem eller uppdelade två-tre. Nu kan de även ligga själva en stund.

Ljudet av smaskande små kattungar är otroligt rofyllt. När de sedan gäspar eller gnyr lite försiktigt så inser man hur otroligt lycklig man får vara som får ta del av detta. En uppfödares privilegium helt enkelt.
FullSizeRender 2 IMG_5743 IMG_5747 IMG_5752FullSizeRender

2 reaktioner på ”Nionde dagen

  1. Helt fantastiskt fina.

    Idag smet Tass ut till grannens trädgård och hade jätteroligt innan vi fick tag på henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.