Vanilj 2016

Tionde dagen

Dagen har varit lugn. Kattungarna har legat och sovit mer eller mindre hela tiden. När de sover så växer de också. Det är nästan så att man kan se hur mycket de växer från dag till dag. Mazzy tycker det blir mer och mer intressant med småsyskonen och är gärna i kattungeboet och passar dem. Hon tvättar och tvättar dem, men som sagt så fort Vanilj kommer så flyttar hon på sig. När vi hade Soto förra gången så var Mazzy perfekt storasyster som hjälpte till, antagligen blir det likadant nu.

Choklad tittar också på kattungarna men hon tvättar dem inte. Hon sitter mer utanför och iakttar. Däremot om kattungarna piper så tittar hon sig runtomkring och letar efter Vanilj.

Idag har Orange också börjat öppna ögonen. Alltså har de två som är ljusast, (de som jag tror är lilatabby) varit först. Men resten kommer säkerligen börja de med vilken dag som helst. Så fort de har öppnat ögonen och börjat höra så brukar det börja med äventyr. Så vi får väl passa på och njuta ett par dagar till av stillhet.

IMG_5831 IMG_5821 IMG_5818 IMG_5811 IMG_5810 IMG_5809 IMG_5808

2 reaktioner på ”Tionde dagen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.