Vanilj 2016

Sjunde dagen

Allt flyter på precis som det ska. Kattungarna äter, sover och börjar röra mer och mer på sig. Tre av dem har tappat sin navelsträng och jag börjar se att de skiljer sig i färgerna. Det ser ut som om både två tjejerna är lilamaskade och att två killar är lilatabby och en är lilamaskad. Än är det lite tidigt men man ser att det förändras dag för dag. Att färgerna kommer mer och mer.

En annan sak som har hänt är att Poppy har tröttna på att vara instängd han anser sig ha parat klart. Så jag släppte ut honom och Mazzy från ”kärleksrummet”. Mazzy är dock inte klar för hon rullar sig och åmar sig och sitter gärna i mitt knä och ”pratar” med mig.

Hon har även för första gången hoppat självmant in i kattungeboet. Första gången låg Vanilj där med kattungarna och Mazzy hoppade in och började tvätta två kattungar. Vanilj tittade på henne men lät henne hållas. Sedan såg jag att hon ”passade” kattungarna när Vanilj var på toaletten. Då tvättade hon dem och var hur söt som helst med dem. När Vanilj kom så flyttade hon sig och hoppade ur kattungeboet direkt. Hon visade att tydligt att hon förstod att detta var inte hennes bebisar men att hon gärna hjälper till och passar dem.

Ser så fram mot helgen då hoppas jag att kattungarna börjar öppna sina ögon!

IMG_5564 2 IMG_5581 2 IMG_5619 2 IMG_5622 2 IMG_5624 2 IMG_5625 2 IMG_5626 2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.