Vanilj 2016

Sjätte dagen

Kattungarna växer och verkar må hur bra som helst. Det märks att det har gått några dagar för de börjar röra mer på sig. Än ser de ju inget men om ett par dagar så. Vanilj är mycket med sina kattungar även om hon då och då lämnar dem när de sover. Då lägger hon sig oftast precis utanför transportburen men så att hon kan sträcka ut sig och få vara lite i fred.

Vad händer mer där hemma? Jo, Mazzy och Poppy håller på och parar. Mazzy vill helst att jag skall vara med. När jag kommer ner i ”kärleksrummet” så blir hon så glad, hon ställer sig redo och trampar och putar upp med rumpan i vädret och svansen på sidan. Poppy däremot vill inte hålla på och para framför mig. Han tycker jag skall gå ut. Kompromiss, jag sätter igång Mazzy springer upp för trappan och ser sedan i kameran att han får komma till.

Så ja vi får se om detta tar sig. Om det gör det kommer Mazzy få i slutet av mars/första dagarna i april. Tidigast om tre veckor vet vi mer. Choklad tycker nog att det är lite konstigt här hemma då Vanilj är upptagen med bebisarna och Mazzy och Poppy är instängda. Tur för mig för Choklad är mer kelsjuk och hon ligger gärna på mig och vill gosa.

IMG_5558

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.