Vanilj 2016

Välkomna till världen Mini-Vaniljer!

IMG_5179

Har inte riktigt lyckats smälta att Vanilj fått fem söta underbara kattungar! Hon skötte verkligen allt så himla bra! Är så stolt över min tjej! För er som har läs och följt Vanilj de senaste dagarna har ju läst om själva födseln.

Men vad hände sedan? En av kattungarna var igår lite slö, inte alls som de andra. Jag stödmatade med lite mjölkersättning sedan så var jag uppe varannan timme och såg till att hon tog tutte och höll henne på plats ca 20 min. Sedan sov jag lite och sedan upp igen. Så har jag hållit på hela natten. Nu ( peppar, peppar) är kattungen mycket piggare och nästa precis som de andra. Men som sagt när man får så många kattungar är ju risken stor att det kan vara något som är fel på någon så än vågar jag inte riktigt ropa hej.

De andra kattungarna är riktigt pigga och tuttar på hur mycket som helst i mjölkbaren. Vanilj är så duktig och ligger så mycket som möjligt med de små. Än en gång, är sååå stolt över Vanilj som är så duktig och som nu pysslar om sina små.

Uppgift idag är att väga alla och försöka ta reda på kön. Ja det är inte det lättaste, men vi skall göra så gott vi kan. Återkommer om det imorgon.

IMG_5176 IMG_5170

För er som gillar statistik har jag nu uppdaterat Kattungarnas vikt jämförelse. Diagrammet hänger inte riktigt med än, men kommer.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.