Vanilj 2016

Andra dagen

IMG_5196 IMG_5197Stolt mamma Vanilj tar hand om alla sina små. Den lilla slöa har hämtat sig och är lite mindre än de andra men det är marginellt. Nu slåss och kämpar den om man precis som de andra. Annars sover de och äter. Mamma Vanilj ligger oftast hos sina kattungar men tycker det blir lite varmt och lägger sig gärna på golvet bredvid en stund men håller ständig koll på sina ungar. Så fort någon piper hoppar hon tillbaka in i boet.

IMG_5218Stora syster Mazzy tittar nyfiket på sin mamma och sina små syskon. Skakar på huvudet och går därifrån. Choklad har tittat till Vanilj men håller sig också undan. En som absolut tycker allt är konstigt och som är helt ointresserad av kattungarna är pappa Poppy. Han förstår inte alls var det är eller varför dessa är hemma hos oss. Han har viktigare saker på gång – leka med Mazzy 😉

Lilla Orange 1 dygn
Lilla Orange 1 dygn
Lilla Blå 1 dygn
Lilla Blå 1 dygn
Rosa 1 dygn
Lilla Rosa 1 dygn
Lilla Röd 1 dygn
Lilla Röd 1 dygn
Lilla Vit 1 dygn
Lilla Vit 1 dygn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.