Vanilj 2016

Tjugofjärde dagen

Dagen började tidigt redan klockan 5 vaknade jag av att Choklad ville ha frukost. Jag masade mig upp då jag ändå var tvungen och gå upp då jag skulle få uppleva mitt livs första hundutställning. Grannes lilla sötnos Alicia skulle ställas ut för första gången och självklart ville jag följa med och heja på. Allt gick bra och lilla Alicia blev både HP och BIM.

När jag kom hem strax innan lunch blev jag så trött så jag lade mig och vilade lite innan jag gjorde ett besök i kattungehagen. De är verkligen så söta nu. De blir så glada när man kommer och alla vill klättra på mig. Själv vill jag bara pussa på dem hela tiden 😉

De sover fortfarande mycket, de är ju kattungar och får vara ifred rätt mycket. Vanilj är nästan hela tiden i kattungehagen. Mazzy är där någon gång om dagen. Då tvättar hon dem gladeligen, precis som de vore hennes egna. Men hon sover också väldigt mycket.

Jag stödmatar fortfarande den lilla Blå. Han/hon får 5 ml ersättning morgon och kväll, det räcker men det är för att han/hon inte skall hamna så långt efter de andra.

IMG_6872 IMG_6860 IMG_6861 IMG_6830 IMG_6827 IMG_6829

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.