Vanilj 2016

Tjugotredje dagen

Nu blir det roligare och roligare och hälsa på i kattungehagen! Kattungarna blir glada för besök både från mig och från Mazzy. Vanilj är så duktig och nästan jämt i kattungehagen. Hon matar dem, tvättar dem sedan sover de en stund tillsammans. Men när kattungarna är vakna så märker jag att de är mer rörliga än tidigare. Men fortfarande sover de mest. De måste ju växa och bli stora.

Igår gick alla upp bra, den minsta (Lilla Blå) fick 5 ml ersättning på kvällen och gick också upp riktigt bra. Nu kommer det ju bara någon vecka till innan de kommer börja äta själva och då kommer det börja jämna ut sig. Stora Rosa äter mest, han ligger och små äter även när han sover. Så stor är han… 🙂

IMG_6710 IMG_6731 IMG_6766 IMG_6768 IMG_6800 IMG_6801 IMG_6805 IMG_6823

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.