Vanilj 2016

Tolfte dagen

Idag har det varit mer rörelse i kattungeboet. De kattungar som har börjat öppna ögonen är lite nyfikna på omvärlden. Eller rättare sagt på världen utanför kattungeboet. Om man jämför med Soto ( som började bli väldigt social vid 12 dagar), men är i samma fas som min första kull på samma dag.

Jag kan sitta i timmar och bara titta på de små underverken. Det är så rofyllt och se de små hur de sover, andas och gäspar. Det är på något sätt helt fantastiskt att få vara med om, hur ett liv börjar. Mazzy sover massor, men än kan vi inte veta om hon är dräktig eller inte. Det tar allt ett par veckor till. Men hon är en underbar stora syster. Hon vakar över de små så fort hon får chansen.

IMG_6012 IMG_6010 IMG_6009 IMG_6008 IMG_6005

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.