Vanilj 2016

Elfte dagen

Nu har även Rosa börjat öppna ögonen. Det vill säga att nu har alla tre killarna börjat öppna ögonen. De är inte helt öppna men det sker sakta med säkert. Tjejerna har fortfarande stängda ögon men det är säkert på gång de med.

Mazzy har slutat löpa och sover mycket. När hon är vaken är hon jättenyfiken på sina småsyskon och tvättar dem gärna. Vanilj låter henne hållas men är inte långt ifrån kattungeboet. Hon har full koll och piper någon så kommer hon direkt.

Idag är det första dagen som jag har tagit upp dem en gång till och känt på dem. Jag har pussat på dem och försökt titta på kön på kattungarna. Det är inte så lätt som man kan tro. Så jag får nog prova lite längre fram också för att vara på den säkra sidan. Men som sagt jag håller fast vid att jag tycker att det är tre killar (varav två lilatabby och en solid lila) och två lila tjejer. Men som sagt jag är inte 100% säker än.

Förra gången trodde jag ju att Soto (Pralin) var en kille… men det var hon ju inte. Det var visserligen lite svårare då jag inte hade någon och jämföra med. Det har jag ju nu…

IMG_5891 IMG_5872 IMG_5868 IMG_5945

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.