Vanilj 2016

Trettiofemte dagen

Vilken dag! Kattungarna har fått smaka kattmat för första gången! Eftersom de inte hade gått upp så mycket dagen innan tänkte jag att Vaniljs mjölk kanske inte räcker och att det är dags för dem att börja prova på riktigt mat.

Jag började med Royal Canins Babymousse. Japp var den som kastade sig över maten och doppade hela ansiktet i den. De andra smakade inte men var väl så där intresserade. Jag provade då med knaper (torrfoder) Royal Canins Mother and Kitten och den älskade de. Oj så de knaprade på….

Idag har Japp tagit sig ur kattungehagen 4 gånger. Han tar sig till och med till soffan och vill gärna hänga med mig här istället för i kattungehagen. Inser att jag kommer nog inte riktigt få det så lugnt som jag nu har framöver 😉

IMG_7969
SE*Pinkalicious Daim
IMG_7964
SE*Pinkalicious Japp
IMG_7949
SE*Pinkalicious Daim
IMG_7939
SE*Pinkalicious PloppLämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.